Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puzzel02/domains/puzzelmedia.nl/public_html/print/detail.php on line 11 Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puzzel02/domains/puzzelmedia.nl/public_html/print/detail.php on line 13 PuzzelMedia - Herbert
background


jfs Herbert

De Franse tekenaar Alain Dubouillon is vooral bekend geworden door de dolle capriolen van de door hem gecreŽerde 'Herbert'. Deze strip wordt in tal van landen gepubliceerd, zowel in tijdschriften als kranten, als in boekvorm. In Duitsland verscheen zelfs het tijdschrift 'Mensch Herbert'. Rond het figuurtje is een merchandising industrie ontstaan. Herbert is verschenen in kalenders, op wijnflessen, wenskaarten, glazen, stickers, pins en zelfs pingpong-balletjes. Dubouillons tekeningen zijn niet alleen maar om mee te lachen. Dagelijks verschijnen zijn politieke cartoons in het grote Franse dagblad 'Le Progres' en die zijn er ook om over na te denken.

Herbert

 

Bijna al onze spelletjes kunnen eindigen op de manier die het beste past bij uw doelgroep, actie of campagne. Zoals een formulier om een eindscore of oplossing in te zenden, een directe verbinding met uw eigen database met gebruikersinformatie of een bel-en-winactie waarmee u direct een interessante omzet kunt genereren. Informeer naar alle mogelijkheden!