Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puzzel02/domains/puzzelmedia.nl/public_html/print/detail.php on line 11 Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puzzel02/domains/puzzelmedia.nl/public_html/print/detail.php on line 13 PuzzelMedia - Doolhof woordzoeker
background


Doolhof woordzoeker

De woorden zijn als een soort slang in het diagram verborgen. De dikomlijnde hokjes geven de positie van de begin- of eindletter aan. De laatste letter van een woord is tevens de beginletter van het volgende woord. Van hieruit staat de volgende letter steeds links, rechts, boven of onder de letter. De overgebleven letters vormen achterelkaar gelezen een trefwoord.

Doolhof woordzoeker

 

Bijna al onze spelletjes kunnen eindigen op de manier die het beste past bij uw doelgroep, actie of campagne. Zoals een formulier om een eindscore of oplossing in te zenden, een directe verbinding met uw eigen database met gebruikersinformatie of een bel-en-winactie waarmee u direct een interessante omzet kunt genereren. Informeer naar alle mogelijkheden!