Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puzzel02/domains/puzzelmedia.nl/public_html/print/detail.php on line 11 Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puzzel02/domains/puzzelmedia.nl/public_html/print/detail.php on line 13 PuzzelMedia - Toevoeganagram
background


Toevoeganagram

Plaats de juiste woorden volgens de omschrijving. Gebruik in de tweede kolom dezelfde letters als in de eerste kolom plus één letter. Gebruik in de derde kolom dezelfde letters als in de tweede kolom plus één letter. Het woord in de verticale kolom met het pijltje vormt de oplossing.

Toevoeganagram

 

Bijna al onze spelletjes kunnen eindigen op de manier die het beste past bij uw doelgroep, actie of campagne. Zoals een formulier om een eindscore of oplossing in te zenden, een directe verbinding met uw eigen database met gebruikersinformatie of een bel-en-winactie waarmee u direct een interessante omzet kunt genereren. Informeer naar alle mogelijkheden!