Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puzzel02/domains/puzzelmedia.nl/public_html/print/detail.php on line 11 Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puzzel02/domains/puzzelmedia.nl/public_html/print/detail.php on line 13 PuzzelMedia - Pixel Fun
background


jfs Pixel Fun

Maak de juiste vakjes zwart en ontdek de verborgen afbeelding. De getallen op de buitenste ring op de zwarte of witte achtergrond duiden op het totaal aantal zwarte of witte vakjes in een kolom of een rij. De getallen op de binnenste ring op de zwarte of witte achtergrond duiden op de grootste groep aaneengesloten zwarte of witte vakjes ergens in die kolom of rij.

Pixel Fun

 

Bijna al onze spelletjes kunnen eindigen op de manier die het beste past bij uw doelgroep, actie of campagne. Zoals een formulier om een eindscore of oplossing in te zenden, een directe verbinding met uw eigen database met gebruikersinformatie of een bel-en-winactie waarmee u direct een interessante omzet kunt genereren. Informeer naar alle mogelijkheden!