Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puzzel02/domains/puzzelmedia.nl/public_html/specials/detail.php on line 11 Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puzzel02/domains/puzzelmedia.nl/public_html/specials/detail.php on line 13 PuzzelMedia - Puzzels
background


Puzzels

Wij zijn specialist in het verzorgen van complete bel&win-spellen. Wij verzorgen in samenwerking met onze partners de fantastische prijzen, de puzzels en alle afhandeling die erbij komt kijken. Een bel&win-spel is altijd een aanwinst voor uw blad of krant. Interesse of meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Puzzels

 

Bijna al onze spelletjes kunnen eindigen op de manier die het beste past bij uw doelgroep, actie of campagne. Zoals een formulier om een eindscore of oplossing in te zenden, een directe verbinding met uw eigen database met gebruikersinformatie of een bel-en-winactie waarmee u direct een interessante omzet kunt genereren. Informeer naar alle mogelijkheden!